logo
This is Photoshop's version of Lorem Ipsn gravida nibh vel velit auctor aliquet.Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat ipsutis.
Be Awesome Today!
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Working Hours
Понеделник-Петък 09:00AM - 17:00PM
Събота-Неделя CLOSED
  • Български
  • English
Top
Visit Sliven / Информация

Информация

Изпълнение на поръчката

За да се направи поръчка до електронния магазин, Клиентът трябва да посочи:
валиден адрес на своя електронна поща;
вярно попълнен адрес за доставка на стоката и фактуриране;
вярно попълнени данни за контакт– две имена, телефон.
При успешно направена поръчка, Клиентът получава потвърждение на поръчката чрез електронно писмо на посочения от него имейл адрес. В потвърждението по имейл се посочва поръчаната стока, номерът на поръчката, датата и часът, в който е направена поръчката.
В случай, че поръчаната стока не е в наличност и доставката и ще изисква повече време от обявеното, Клиентът бива уведомен чрез имейл или по телефона. Ако той не се съгласи с новите условия на доставка, поръчката може да бъде анулирана.
Поръчки, получени без коректни данни на купувача или липсващи такива, не се обработват.

Цените

Всички цени са в лева с включен ДДС. Цените на продуктите са показани без цената за доставка.

Проблеми при изпълнение на поръчката

Изпълнението на поръчката , може да бъде възпрепятствано по следните причини:
1. Възможно някой от поръчаните продукти да не е наличен; в този случай ще се свържем с Вас в най-кратък срок по телефон или с email съобщение
2. Избрали сте ``Плащане с карта`` или Paypal, но не е извършено плащане или има забавяне на плащането.
3. Посочили сте грешни или непълни данни за доставка - имена, адрес, телефон, пощенски код.
При несъответствие между получените и поръчаните продукти или възникване на неточност по наша вина, ще поемем разходите по последващо връщане и замяна на несъответстващите продукти.

Плащане

Предлагаме 2 начина за плащане:

1. Плащане при доставка: при получаване на поръчката, плащате на куриера.
3. Плащане с кредитна карта и Paypal: плащате в процеса на поръчката.
Доставка и получаване на продуктите
Доставка на адрес: избира се в процеса на поръчка след попълване на точен адрес, имена, пощенски код, предпочитана дата на доставка и допълнителни инструкции.
Отказ от поръчка и връщане
Можете да върнете закупените от нас продукти без причина за връщане в рамките на 14 дни от датата на закупуването при следните условия:
- Продуктите да са в оригиналната си опаковка
- Да няма следи от употреба, нарушен вид или зацапване
- Да включите оригиналната фактура или поръчка, с която сте получили продуктите (с вашата поръчка ще получите придружаващ документ - фискален бон при плащане при доставка или фактура по ваше желание)
- Разходите по връщането на продуктите са за Ваша сметка
Можете да замените продуктите с други или да възстановим стойността им, ако не желаете замяна. Възстановяваме стойността на продуктите, без стойността на доставката. Всички суми, платени при доставка или на място, възстановяваме само по банков път на Ваша лична сметка в срок до 14 дни от датата, на която сте ни уведомили за Вашия отказ от поръчка. Всички суми, платени с дебитна/кредитна карта, възстановяваме на същата сметка (карта), от която е извършено плащането.

Рекламации и въпроси

В случай на фабричен дефект, който е установен след получаването на продукта, клиента го връща за сметка на онлайн магазина и се изпраща друг продукт като заявения за сметка на Продавача.
Рекламации се приемат по имейл, или друг удобен за клиента начин, като той посочва причините за предявената рекламация. Продавачът си запазва правото да не приеме констатацията на клиента, ако прецени, че основанието му за рекламация е неоснователно или е следствие на неправилна употреба от страна на клиента.
Съдържание и авторски права
Уебсайтът съдържа авторски материали и текстове, изображения, графични лога, графики, лога на търговски марки, бази данни и софтуер, които са собственост на Bulgariaspahotels.com и са защитени от българските и други приложими закони и конвенции за авторски, сродни и други права върху интелектуална собственост. Възпроизвеждането на съдържанието, на уебсайта и/или който и да е негов елемент, обект на интелектуална собственост, може да се извършва само и единствено с писменото съгласие на Bulgariaspahotels.com или на неговите праводатели.

За контакти