logo
This is Photoshop's version of Lorem Ipsn gravida nibh vel velit auctor aliquet.Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat ipsutis.
Be Awesome Today!
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Working Hours
Понеделник-Петък 09:00AM - 17:00PM
Събота-Неделя CLOSED
  • Български
  • English
Top
Visit Sliven / Обработка на лични данни

Обработка на лични данни

ОБРАБОТКА НА ЛИЧНИ ДАННИ

Bulgariaspahotels.com обработва и предприема мерки за защита на личните данни на потребителите съгласно изискванията на Закона за защита на личните данни. Потребителите се съгласяват, че bulgariaspahotels.com има право да обработва личните им данни във връзка с използването на услугите на уебсайта, включително и в електронния му магазин.

За да Ви обслужваме и изпълняваме Вашите поръчки в електронния ни магазин е необходимо приемането на следните данни:
- име и фамилия
- имейл
- телефон за връзка
- адрес за фактура и доставка
- пощенски код

Данните, които ще получим при поръчката или разглеждането на страниците, ще бъдат използвани единствено за Вашето обслужване – приемане и изпълнение на поръчки, абонамент за новини, връзка с Вас в случай на проблеми, свързани с поръчката и подобряване на обслужването.
Ние гарантираме, че тези данни няма да бъдат предоставяни под никаква форма на трети лица или използвани за цели, различни от гореописаните. Потребителите, абонирани за Абонамента за новини, могат да прекратят абонамента си по всяко време от връзката, разположена в края на всяка новина.

За контакти